Archiv článků

Divadelní přehlídky 2016

Byly vyhlášeny termíny a zveřejněny propozice divadelních přehlídek Ostravské Buchary a Buchárky 2016, které pořádá divadlo Devítka. Více na www.buchary.cz
Celý článek

Změny v D9

Na konci června na proběhla členská schůze spolku Divadlo Devítka, která rozhodla o změně sídla divadla do Ostravy-Michálkovic. Taktéž byl zvolen nový předseda divadla.
Celý článek

Premiéra Opony

Je za námi premiéra hry Opona nahoru! Děkujeme všem příznivcům za návštěvu. Ve fotogalerii jsou i fotky z tohoto představení.
Celý článek

Divácké ocenění v Krásném Poli

Ze zpravodaje Krásného Pole "Krasničan - 12/2014" jsme se dozvěděli, že největší divácký ohlas a tzv. Cenu diváků v rámci II. ročníků přehlídky "Tyjátr Krasnický" získalo naše představení Láska mezi nebem a zemí. Děkujeme! (článek viz. Menu > Media)
Celý článek

Derniéra Kachny

Je za námí dvacátéosmé a zároveň poslední představení Kachny na pomerančích. Všem divákům děkujeme za přízeň. PS: A konečně se i objevila dlouho slibovaná, opravdová, "kachna na pomerančích".
Celý článek

Termíny představení 2014

Představení "Láska mezi nebem a zemí"  22.1. 2014 v 19.00 hod. - sál kina K3, Bohumín  23.1. 2014 v 19.00 hod. - KD Michálkovice, v rámci festifalu "Divadlo U stolu"  26.3. 2014 v 19.00 hod. - SD Labyrint Ostrava-Třebovice,                ...
Celý článek

Zrušené představení

Omlouváme se, ale dnešní představení Kachny na pomerančích v Zašové je z důvodu nemoci zrušeno. Náhradní termín bude brzy uřesněn.
Celý článek

Ocenění na Ostravských bucharech 2014

Na krajské přehlídce amatérských divadel Ostravské buchary 2014 získala Devítka tato ocenění: Čestné uznání za herecký výkon Štěpánu Rendlovi za roli Simona Willise ve hře Láska mezi nebem a zemí Cena za herecký výkon Zdeňce Kulové za roli Anděla ve hře Láska mezi nebem a zemí Cena diváků Divadlu...
Celý článek