Zkouška „Láska mezi nebem a zemí“, 9.7.2013

Zrovna jsem se vrátila z dnešní prodloužené zkoušky Lásky. Nejdříve jsem si myslela, že se to potáhne a čtyřhodinová zkouška nebude brát konce. Nakonec to, ale uteklo jako by nic. Stihli jsme si několikrát zopakovat 1., 2. i 3. dějství a bavili jsme se u toho úžasně.
Výborné a nečekané občerstvení nám zajistila Jaruška. A musím říct, že buchta byla opravdu suprová, dokonce i můj otravný žlučník nic nenamítal a byl spokojený... Že by tím Jaruška chtěla naznačit, že zavede novou tradici... Já myslí, že bychom byli všichni jednomyslně pro :-)
Musím říct, že Renda, co by nováček dělá velké pokroky. Ještě dopiluje tu vůni kolínské a bude to super :-)
Štěpán si dneska prohodil herecké partnerky, ale než se stihl přeorientovat z blondýnky na brunetku bylo konec zkoušky :-)
Nápovědka Lucka měla taky docela dost napilno. Převážně u výstupů mého hereckého manžela. Ten se to samozřejmě snažil maskovat tím, že texty zná perfektně, pouze se hluboce zamýšlí :-)
Rejža si dneska zaskočil za anděla, který s omluvou nedorazil a myslím, že si to pekelně užíval:-)
Zuzka, která dneska zaskočila za Ivetku byla taky v ráži. Nejlépe jí šlo omdlévání a pak to usmiřování se svým hereckým manželem :-)
Koho jsem ještě neproprala, už vím, no jasně sebe. Tak k tomu není opravdu co dodat. Poplivala jsem jako vždy všechny okolo, takže mi bylo doporučeno, abych se raději přeorientovat na pantomimu :-) Minimálně mému hereckému manželovi by se rozhodně ulevilo :-)
Zatím se všichni mějte a zase někdy po zkoušce ……….:-)
P.H.G.