Neděle v Tvarožné

Nedělní odpoledne a podvečer jsme strávili v Tvarožné u Brna. Naše divadelní představení zakončovalo „Divadelní víkend“ v Sokolovně Tvarožná a bylo celkově sedmým představením, které diváci Tvarožné a okolí shlédli během 20. - 22. září 2013. Mohlo by se zdát, že po tomto divadelním maratonu budou diváci již značně unaveni a apatičtí k poslednímu představení, ale opak byl pravdou. Diváci byli úžasní, pozitivně naladěni a dobře se při našem představení bavili, což dávali patřičně najevo hlasitým smíchem. „Kachna na pomerančích“ si opět získala své příznivce a my jsme si po dvou měsících „půstu“ připomněli, co pro nás divadlo znamená a jak ho máme rádi :-)
No a na závěr pár detailů z představení :
Jako vždy „upečené kachny na pomerančích“ jsme se opět nedočkali, madame Gray to prostě do děkovačky zase nestihla. Asi by neměla při představení tolik upíjet Whisky :-) Patricia Forsyth byla již standardně pro naše dva pánské hrdiny neodolatelná. Hugh Preston na doporučení rejži zrychlil razantně v prvním jednání tempo, tak to pak do konce čtvrtého jednání rozdýchával . John Brownlow byl opět …. „jistě“ velice šarmantní muž!... Liz Preston si až podezřelým způsobem užívala naší nové semišové nafukovací sedačky. Naše nápověda Lucka byla schovaná na velmi originálním místečku na schodišti a ještě k tomu za dřevěnými mřížemi :-) No prostě úplně normální neděle strávená v Tvarožné :-)
Pavla Hanulíková Glistová

PS: Ještě je třeba poděkovat Tomášovi, který si premiérově "střihl" záskok za zvukaře a byť představení předtím nikdy neviděl, zvládl to perfektně.